Efterår og indendørs hygge​

Efterår og indendørs hygge

Nu hvor det bliver mørkere og koldere udenfor så rykker vi ofte indendørs. For at skabe ekstra hygge har vi tradition for at tænde en masse stearinlys, i dag er mange gået over til lys med batteri. Begge lys er med til at skabe indendørs hygge. 

Stage til fyrfadslys

Skal du også have tændt lys i den mørke tid så kan du her finde forskellige glas lysestager som passer til fyrfadslys.

Efterårsfarver

Efteråret byder på mange smukke farver. Farver er der også masser af når lyset skinner gennem glasset på en glas lysestage.

Halloween

Skal du skabe ekstra hygge eller måske uhygge i anledning af halloween så er lys den perfekte løsning til at skabe stemning ude eller inde. 

Glaskunst som gave

Kender du en, der fortjener en helt speciel og unika glas gave? Skal det være en gave man ikke bare kan gå ud og købe i en almindelig butik? Kig rundt på siden og se om der kunne være en gave til mor på mors dag eller måske kan du finde værtindegave ideer eller en gave til veninde.

Send eller Hent

Jeg sender gerne glasset og pakker det altid forsvarligt ind. Så står du og skal købe en gave til en kunstinteresseret eller en gave til en haveinteresseret, så kan du trygt købe det på min shop. Du er også velkommen til at afhente glasset hos mig i Vestbjerg, i Nordjylland. Skriv en besked så aftaler vi en tid. Jeg har shoppen som en hobby og er derfor ikke fast åbningstid.