Glaskunst til haven

Glaskunst til haven

Glaskunst til haven for dig der sætter pris på kunst og kunsthåndværk.
Vil du gerne sætte et mere personligt præg på din have? På min shop er der masser af muligheder for at finde pynt til haven. Unika glaskunst giver din have noget helt unikt som ingen andre har. Om din have består af en masse staudebede eller du har en lille altan med krukker, så har du mulighed for at finde glaskunst, som passer til dig eller en den du gerne vil glæde med havepynt i gave.

Glaskunst til rionet

Har du et rionet sat op i haven som du gerne vil pifte lidt op? Så er mine glaskakler en god mulighed for at få noget farve ind i haven allerede om foråret. Glaskaklerne kan hænge ude helt til frosten kommer, derefter anbefaler jeg at du tager dem ind for at sikre dig, at de kan komme frem igen næste år. Jeg har lavet meget glas til rionet og mange af kaklerne er lavet på bestilling. Så skal din yndlingsblomst op og hænge så se om du finder den i shoppen, der ligger nogle glaskakler klar i shoppen. Hvis du mangler inspiration, så kan du se noget af det glaskunst jeg har lavet til rionet tidligere.

Glaskunst til bede

Har du et bed som mangler lidt ekstra, så er mine glasblomster på stilk eller mine sommerfugle i glas måske noget for dig. De er monteret på en galvaniseret stålpind, så de kan tåle at blive sat direkte i jorden. De populære glas blomster til haven kan også bruges i krukker for eksempel på den lille altan eller til krukken ved hoveddøren. mine glasblomster itl dokoration kan enten stå alene eller som en hel blomsterbuket.

Skilte til bede

Er du også træt af de små hvide plasticskilte som forsvinder i jorden? Eller at teksten man skriver på dem forsvinder i løbet af sæsonen? Det var jeg og derfor har jeg lavet skilte i glas som holder år efter år.
Har du brug for skilte til højbede, skilte til urtehave eller skilte til krydderurter så se udvalget af skilte til bede som holder år efter år. De smarte krydderurteskilte kan laves efter ønske, hvis du ikke finder netop din krydderurt på mine skilte i shoppen.

Glaskunst som gave

Kender du en, der fortjener en helt speciel og unika glas gave? Skal det være en gave man ikke bare kan gå ud og købe i en almindelig butik? Kig rundt på siden og se om der kunne være en gave til mor på mors dag eller måske kan du finde værtindegave ideer eller en gave til veninde.

Send eller Hent

Jeg sender gerne glasset og pakker det altid forsvarligt ind. Så står du og skal købe en gave til en kunstinteresseret eller en gave til en haveinteresseret, så kan du trygt købe det på min shop. Du er også velkommen til at afhente glasset hos mig i Vestbjerg, i Nordjylland. Skriv en besked så aftaler vi en tid. Jeg har shoppen som en hobby og er derfor ikke fast åbningstid.