Vinter og kulde

Vinter og kulde

I den mørke og kolde vinter kan der være behov for at sætte lidt flere lys frem end på andre tider af året, derfor har jeg her samlet nogle ideer til at sætte lys frem indendørs og skab hygge og varme i den kolde tid. 

Stage til fyrfadslys

Skal du også have tændt lys i den mørke tid så kan du her finde forskellige glas lysestager som passer til fyrfadslys.

Væk med julepynten

Du er måske træt af at se på julepynten, med vil stadig gerne skabe lidt ekstra hygge og varme i stuen i denne tid med vinter og kulde,  så er det frem med stearinlysene, om du er til almindelige eller LED er op til dig, de giver begge et skud ekstra hygge i den kolde vintertid.

Et stænk af forår

Hvis du lige som mig allerede ser frem til foråret og de første forårsbebudere, så er det, ifølge mig, ikke for tidligt at få lidt forår ind i stuen. Nogle grene kan allerede plukkes og sættes i en vase så du fremskynder de smukke grønne knopper. Vil du gerne gøre lidt mere så har jeg forskellig pynt du kan hænge på grenene. Du kan også finde små forårsblomster i glas til at stå til pynt, måske i vindueskarmen.

Glaskunst som gave

Kender du en, der fortjener en helt speciel og unika glas gave? Skal det være en gave man ikke bare kan gå ud og købe i en almindelig butik?  Måske er du allerede nu ved at tænke på en valentines-gave, og så kan du jo lige kigge på mine glassmykker her

Send eller Hent

Jeg sender gerne glasset og pakker det altid forsvarligt ind. Så står du og skal købe en gave til en kunstinteresseret eller en gave til en haveinteresseret, så kan du trygt købe det på min shop. Du er også velkommen til at afhente glasset hos mig i Vestbjerg, i Nordjylland. Skriv en besked så aftaler vi en tid. Jeg har shoppen som en hobby og er derfor ikke fast åbningstid.