Klar til Påske

Klar til Påske

Julen varer lige til påske. Og nu er det frem med pynt i gule farver. Om du er til påskekyllinger eller påskeæg så finde du det her.

Påskebordet

Skal påskebordet pyntes med unika glaskunst så tag et kig på de mange forskellige påsketing til enten at stille på bordet eller til at hænge på grene.

Glaskunst som gave

Er du inviteret til påskefrokost og mangler en lille ting til værtinden, så kig rundt og se om ikke du kan finde en fin lille gave? Skal det være en gave man ikke bare kan gå ud og købe i en almindelig butik? Kig rundt på siden og se om der kunne være en gave til mor på mors dag eller måske kan du finde værtindegave ideer eller en gave til veninde.

Send eller Hent

Jeg sender gerne glasset og pakker det altid forsvarligt ind. Så står du og skal købe en gave til en kunstinteresseret eller en gave til en haveinteresseret, så kan du trygt købe det på min shop. Du er også velkommen til at afhente glasset hos mig i Vestbjerg, i Nordjylland. Skriv en besked så aftaler vi en tid. Jeg har shoppen som en hobby og er derfor ikke fast åbningstid.