Mors Dag

Mors Dag

Husk Morsdag 14. maj 2023. 

Til hende der har alt

Unika kunst har man aldrig flere af, derfor vil du altid kunne finde noget til kvinden der har alt, som hun netop ikke har. Måske skal der være pynt beregnet til jul eller påske eller måske en finurlig glasfugl.

Til smykkeelskeren

Skal du finde en gave til en der elsker smykker kan et unika smykke lavet i glas måske være noget. Du finder både ørestickers og vedhæng til halskæder. 

Til haveelskeren

Elsker din mor alt ved haven så finder du masser af unikke gaver lavet i glas som kan bruges i haven enten som pynt på et rionet eller en glasblomst til en krukke eller et blomsterbed.

Gave til verdens bedste mor

Skal din mor, svigermor eller bedste veninde erkendes for den fantastiske mor hun er, så er håndlavet unika gaver noget der holder længere end en buket blomster. Kender du verdens bedste mor eller svigermor og skal de hyldes på mors dag så kig rund på min side og se om du kan finde noget der passer. 

Send eller Hent

Jeg sender gerne glasset og pakker det altid forsvarligt ind. Så står du og skal købe en gave til en kunstinteresseret eller en gave til en haveinteresseret, så kan du trygt købe det på min shop. Du er også velkommen til at afhente glasset hos mig i Vestbjerg, i Nordjylland. Skriv en besked så aftaler vi en tid. Jeg har shoppen som en hobby og er derfor ikke fast åbningstid.