Glas til jul

Jul i Glas

Glaskunst til jul fås i mange forskellige udgaver for eksempel glaspynt til juletræet, julefigurer i glas til pynt, julefade til julesmåkager, krukker til julekonfekt, glaskunst på pind til pynt i juledekorationer eller en kreativ løsning til adventskrans med glaskunst.   

Julepynt i glas

Håndlavet unikt julepynt i glas til at stå til pynt eller til at hænge på juletræet. Måske skal julesmåkagerne serveres på et unikt glasfad med julemotiv eller i en krukke med julekonfekt på toppen. De små flettede glasjulehjerter er søde at have stående både med og uden julekonfekt.

Glaskunst til juletræet

Skal dit juletræ pyntes med unik glaskunst så kig på de mange muligheder for speciel julepynt til juletræet. Alle juleophæng kan også hjælpe med at øge julestemning ved at hænge dem på en troldegren eller måske på en juledekoration. Om du er til klassiske stjerne i glas eller måske konfekt i glas så finder du mange forskellige ophæng her på siden.

Juleglas til lys

Julehygge og julelys er med til at skabe den magiske julestemning som vi alle ønsker at skabe for familien i julen. Om de er til LED lys eller levende lys så findes der mange forskellige lysestager som alle kan være med til at skabe julemagien. 

Glaskunst i julegave

Kender du en, der fortjener en helt speciel og unika julegave? Skal det være en gave man ikke bare kan gå ud og købe i en almindelig butik? Kig rundt på siden og se om der kunne være en julegave til mor, mormor, farmor, din bedste veninde eller som værtindegave til julefrokosten.

Send eller Hent

Jeg sender gerne glasset og pakker det altid forsvarligt ind. Så står du og skal købe en gave til en kunstinteresseret eller en gave til en haveinteresseret, så kan du trygt købe det på min shop. Du er også velkommen til at afhente glasset hos mig i Vestbjerg, i Nordjylland. Skriv en besked så aftaler vi en tid. Jeg har shoppen som en hobby og har derfor ikke fast åbningstid.